3G Sport
Piscine
devide
Piscine
devide
Realizarea unei piscine cere competenta si profesionalism. Piscinele 3G beneficiaza de o experienta destul de vasta in sistemele constructive si, astfel, ofera un serviciu calificat si complet. Tehnica folosita a fost larg experimentata cu succes si gaseste intotdeauna experti importanti.

O piscina 3G este cea care se apropie cel mai mult de libertate, personalizare, miscare si bunadispozitie, fie ca se alege tehnologia standard Skimmer din Linia Contemporanea, sau cea cu Rigola Perimetrala a Liniei Elite.

Productia directa, tehnologia de avangarda, brevetele, excelenta produselor utilizate, garantiile scrise si reale toate acestea ofera o solutie "la cheie" si fac din piscinele 3G o alegere sigura. Suntem aici pentru a fi la dispozitia dumneavoastra.

10 motive pentru a alege piscinele 3G

1. Kit-ul pentru piscina 3G, unic in felul sau, este realizat cu panouri N125 din otel special cu nervuri orizontale si foloseste doar materiale de inalta calitate, chiar si unde nu se vede!

2. Panoul N125 3G are brevet international si zincuirea sa la cald, realizata, printr-o tehnica exclusiva, garanteaza o durata de viata foarte lunga.

3. Capacitatea exceptionala a panoului N125: operatiunile edilitare a marginii au fost reduse micsorand astfel costurile de instalare.

4. Tehnica de montaj deosebita, cu butoane duble, datorita carora nu exista sudura, evitand astfel crearea punctelor critice unde s-ar putea forma rugina, compromitand durata de viata in timp.

5. Inima piscinei: componentele folosite sunt de la cele mai bune branduri la nivel modial, si cuprinde si o gama de accesorii exclusive si de inalta calitate.

6. O productie de avangarda, industrializata, la o inalta tehnologie, o tehnica autorizata, un rezultat sigur.

7. Maxima libertate a formelor, piscina ta exact asa cum ti-o doresti, unica!

8. Garantii scrise. Adevarate si exclusive.

9. O retea capilara si cu o multime de servicii post vanzare ce poate oferi asistenta continua.

10. O piscina 3G este o investitie sigura in timp si o valoare adaugata casei dumneavoastra.

Tehnologia de realizare a piscinelor 3G
Piscinele marca 3G "Kit" se nasc din procese productive de avangarda si sunt sinonime ale calitatii si exclusivitatii.

Datorita caracteristicilor unice ale structurii din panouri de otel cu nervatura orizontala, ce intareste rezistenta mecanica cu pana la 10 ori apasarea terenului.

Toate piscinele noastre sunt complet autoportante.

Panoul ajunge la o rezistenta de 20.000 kg/mp, comparabila cu cea a unui perete din beton armat de 45 cm, dar beneficiind de dimensiuni reduse si flexibilitate unica, ce permite timpi limitati de realizare si cheltuieli reduse.

Asigura o protectie activa, sub sol, de mai bine de 100 de ani, datorita procesului de zincuire la cald (ce consta in aplicarea de zinc topit la temperaturi de 450oC). Zincuirea la cald nu reprezinta o simpla acoperire, sau o protectie electrolitica a zincului produs manual, ci este o adevarata legatura ce se formeaza intre fier si zinc. Prin acest proces se obtine un strat de zinc cu grosimea intre 114 si 126 microni cu o valoare de 750 gr / mp. O protectie exceptionala, fara egal in Europa.

Nu exista pericolul coroziunii deoarece panourile din otel cu nervuri ce formeaza structura, se fixeaza intre ele cu buloane duble, fara sudura, evitand orice tip de coroziune si acele oxidari periculoase la jonctiuni ce apar la piscinele traditionale.

Se pot instala pe orice tip de teren cu o reducere semnificativa a lucrarilor edilitare, si configurate fara limite de forme si dimensiuni, in functie de gradina.

Schema comparativa a rezistentei structurale a peretelui piscinei

 

Busatta
garden_leisure
Hayward
Idokit
helo albon
blue_line_pools
net_skim
_goirdano_industries _astore
_dom_composit _fiber_pool
_first_innov
_nocchi Care
_pentair_water
JetStream
_flag_pool _hi
PSA _flexinox
_fip
_gardi_pool
Cofier
Electro engineering
_sta_rite _uwe
_saci_punms _itt
_hidroair
SRBA
_maytronics
_alkor_plan _aqua
_diptra _ccei
_abriblue _abriblue
_monarch_pool_systems
PREZENTARE CONSTRUCTIE PISCINA CU SKIMMER

PREZENTARE CONSTRUCTIE PISCINA CU RIGOLA

devide
     
 
3G Sport
close
 
Leviatan - web design, constructii, traduceri